nov 11, 2013

Eventyrlig seniorafslutning i ØUB


Læs alt om hvem der modtog pokaler ved årets store og eventyrlige afslutningsfest
Kategori: General
Skrevet af: bruger

82 særdeles veloplagte ØUB'ere fyldte godt op i Øster Ulslev Forsamlingshus lørdag den 9. november. Det blev en eventyrlig fest, hvor der deltog både prinser, prinsesser og en konge, og som for manges vedkommende sikkert har kunnet mærkes i kroppen flere dage efter. Ved festen blev der uddelt pokaler til følgende spillere:

Herre LF-serie -> Træningsflid: Kim Lee West Rasmussen, Fighter og Kammeratskabspokal: René Suhr Jensen, Fiduspokal: Nikolaj Skov.   

2. holdet -> Fiduspokal: Johnni Petersen.

3. holdet -> Fiduspokal: Emil Fridthjof.

Dameholdet -> Træningsflid: Pernille Wulff Petersen, Fighter og Kammeratskabspokal: Stella Blok, Fiduspokal: Stine Jensen.

Old Boys -> Fiduspokal: Klaus Hermann.

Der var en lang række spillere - helt præcis 11 -, der modtag kampnåle for antallet af spillede 1. holdskampe:

Michael Jansen 50 kampe - Kim Lee West Rasmussen, Jacob Keimer, Kasper Gleie, Nikolaj Skov og Jimmi Jensen alle 100 kampe - Peter Wulff Petersen, Steen Romme og Jan Larsen alle 150 kampe - Teddy Pedersen 250 kampe - Rasmus Aage 400 kampe.

 

Yderligere hæder var der til Bjarne og Jim Nielsen for deres fortsatte arbejde i forbindelse med hjemmekampene på "Helvede i Syd", hvor de med deres store indsats er med til at skabe en dejlig ramme om kampene. Årets sidste - og største - pokal, Cliff Pokalen, tilfaldt Jens Ringsing, der i det forgangne år har ydet en stor indsats for ØUB.

Den gode stemning og fest fortsatte til den lyse morgen, hvor Anders Brønholt med god musik sørgede for at yde sit vigtige bidrag til en eventyrlig fest, der næppe går i glemmebogen foreløbigt. 

 Nyt træningstøj til ungdommen


 

 Solvarme i ØUB