dec 6, 2012

Seniorafslutning 2012


 

Læs alt om, hvem der blev de lykkelige modtagere af årets pokaler

Kategori: General
Skrevet af: Rasmus
 

75 festglade mennesker var samlet i Kettinge Forsamlingshus den 10. november til det, der for nogle hold markerede afslutningen for sæsonen 2012, mens andre hold gjorde status over og uddelte pokaler for sæsonen 2011/2012. Da trænere og ledere havde gjort status, kunne det konstateres, at der var blevet uddelt pokaler til følgende spillere:

Herre-LFS: Træningsflid -> Kim Lee Vest Rasmussen, Fighter og Kammerat -> Mads Henriksen, Fiduspokal -> Peter Wulff Petersen... Der var desuden kampnåle til Casper Vallesholm og René Suhr Jensen for henholdsvis 50 og 200 spillede 1. holdskampe.

2. holdet: Fiduspokal -> Nikolaj Skov.

3. holdet: Fiduspokal -> Jeppe Blok.

Dame 11-mands: Træningsflid -> Pernille Wulff Petersen, Fighter og Kammerat -> Pia Jepsen, Fiduspokal -> Mia Romme.

Dame 7-mands: Fiduspokal -> Pernille Lærke.

Old Boys: Fiduspokal -> Klaus Hermann.

Foruden pokaler til spillerne var der gaver til trænerne som tak for deres indsats i året, der er gået. Gaver var der også til Bjarne og Jim, der også det seneste år har brugt meget tid på at gøre rammerne omkring kampene på "Helvede i Syd" så gode som mulige. Sidst, men så sandelig ikke mindst, blev den store Cliff-pokal delt ud. Den går som bekendt til en person, der har ydet en ganske særlig indsats for ØUB i det forgangne år, og helt fortjent var det Lars "VVS-Mester" Andersen, der til stort bifald kunne modtage Cliff-pokalen 2012. Herefter spillede Anders Brønholt op til dans samtidig med, der blev skænket lystigt ud i baren. Var der nogen, der havde forladt festen, inden den sluttede, kunne de i hvert fald tælles på en hånd. At der var tale om en eventyrlig god fest illustreres vel bedst af, at flere af festdeltagerne dagen derpå kunne konstatere, at de - på bedste Askepotvis - manglede noget på den ene fod.

 Nyt træningstøj til ungdommen


 

 Solvarme i ØUB