feb 26, 2014

Samarbejde mellem ØUB og Nykøbing FC i dame serie 2


På baggrund af et fælles ønske om at bevare henholdsvis et enkelt og to 11-mandshold i damesenior er ØUB og NFC blevet enige om at starte et samarbejde, der foreløbigt skal løbe i foråret 2014.
Kategori: General
Skrevet af: bruger

For ØUB's vedkommende er det gennem de seneste par sæsoner blevet stadig sværere at stable et 11-mandshold på benene, der kan gennemføre en hel halvsæson uden at skulle melde afbud til flere kampe. Da fremmødet til træning samtidig har været begrænset, er et samarbejde med NFC en logisk løsning, da man i Nykøbing ligeledes har haft svært ved at stille et 11-mandshold ud over holdet i 1. division. Træningen er netop startet, og foreløbig trænes der i NFC Nord (B.1901) mandag 18.00 - 19.30 og i ØUB om torsdagen 18.00 - 19.30. Eventuelle ændringer af træningstiderne vil fremgå her på siden under information -> træningstider i ØUB -> damesenior.

  

ØUB's dame-ds forår 2007 (t.v.), og vinderne af dame-lf efterår 2007. Forhåbentlig vil det nye samarbejde give holdet nye succesoplevelser efter et par hårde sæsoner. 

 Nyt træningstøj til ungdommen


 

 Solvarme i ØUB