nov 17, 2014

Forrygende afslutningsfest


Den 8. november blev der i Øster Ulslev Forsamlingshus afholdt endnu en forrygende afslutningsfest for seniorafdelingen.
Kategori: General
Skrevet af: bruger

Festen startede klokken 18.00 og sluttede for de mest udholdende først næste morgen; for nogen var det endda blevet formiddag. Jo der var som altid højt humør blandt de deltagende, der blev vidne til, at en lang række af pokaler traditionen tro blev uddelt. For 1.- og 2. holdet hos herrerne blev der uddelt pokaler for sæsonen 2013/2014, hvilket ligeledes gjorde sig gældende hos dame 11-mands. Derimod blev pokalerne i old boys og dame 8-mands uddelt på baggrund af kalenderåret 2014.

Herre 1. hold -> Træningsflid: Jimmi Jensen, Fighter & kammeratskabspokal: Jacob Keimer, Fiduspokal: Michael Jepsen.

Herre 2. hold -> Fiduspokal: Nikolaj Munk.

Dame 11-mands -> Træningsflid: Stella Blok, Fighter & kammeratskabspokal: Pernille Wulff Petersen, Fiduspokal: Stine Jensen.

Dame 8-mands -> Fiduspokal: Pia Jepsen.

Old Boys -> Fiduspokal: Jens Ringsing.

Der blev uddelt to kampnåle, som tilfaldt: Casper Vallesholm (100 kampe) og René Suhr Jensen (250 kampe).

Cliff-Pokalen, der uddeles til en, som har ydet en særlig indsats for klubben, gik i år til Knud Arne Petersen, der har ydet et stort arbejde i forbindelse med det nye bold- og redskabsrum. Yderligere var der en gave til Bjarne Nielsen for det store arbejde, han yder i forbindelse med hjemmekampene. 

 

 Nyt træningstøj til ungdommen


 

 Solvarme i ØUB