apr 22, 2015

Nyt fra ØUB Løberne


Løb efterfulgt af Fodbold Fitness hver mandag 18.30.
Kategori: General
Skrevet af: bruger

ØUB Løberne HVER MANDAG KL. 18.30 !!! 

Vi må erkende, at vi har været lidt slemme til at holde kommunikationen omkring løbeklubben over facebook. Det beklager vi meget, så lover, at vi fremover vil dele oplysningerne her på hjemmesiden også. 

Vi har nu været i gang med løbeklubben i godt ½ år nu, og mange er nu inkarnerede løbere. Vi har tilmeldt os Farø broløbet til september, hvor alle mindst løber 10 km. 

Mandag den 20. april startede vi, på talrige opfordringer, et nyt begynderhold op og som nyt tiltag tager vi en gang fodboldfitness bagefter, dog uden fodbolddelen, som Iben Friis stod for i efteråret 2014. 

Det koster 100 kroner for 3 måneder ( 12 uger) i løbeklubben og 200 for ikke medlemmer. Vi kan opfordre til, at man melder sig ind som passive medlemmer, hvilket koster 100 kroner om året. Det betyder, at det bliver noget billigere at være med i løbeklubben. 

 

Vi har plads til MANGE FLERE løbere og håber, at vi i løbet af sommeren kan køre ud fra klubben og løbe nogle smukke steder i nærheden. Efter hver løbetur vil der være fitness, og det kan vi lave uanset, hvor vi ender løbeturen.

 Nyt træningstøj til ungdommen


 

 Solvarme i ØUB