nov 27, 2015

Endnu en forrygende afslutningsfest


Den 14. november blev der i Øster Ulslev Forsamlingshus afholdt endnu en forrygende afslutningsfest for seniorafdelingen.
 
Kategori: General
Skrevet af: bruger
Kategori: General
Skrevet af: bruger

Festen startede klokken 18.00 og sluttede for de mest udholdende først næste morgen. Jo der var som altid højt humør blandt de deltagende, der blev vidne til, at en lang række af pokaler traditionen tro blev uddelt. For 1.- og 2. holdet hos herrerne blev der uddelt pokaler for sæsonen 2014/2015, hvilket ligeledes gjorde sig gældende hos dame 11-mands. Derimod blev pokalerne i veteran, old boys og dame 8-mands uddelt på baggrund af kalenderåret 2015.

Herre 1. hold -> Fighter & kammeratskabspokal: Teddy Pedersen, Fiduspokal: Steen Romme.

Herre 2. hold -> Fiduspokal: Klaus Hermann.

Træningsflid for hele herresenior: Steffen Thillerup

Dame 11-mands -> Træningsflid: Mia Romme, Fighter & kammeratskabspokal: Stella Blok, Fiduspokal: Michella Sarka.

Dame 8-mands -> Fiduspokal: Rikke Larsen.

Old Boys -> Fiduspokal: Rasmus Normann Hansen.

Veteran -> Fiduspokal: Lars Andersen

Der blev uddelt fire kampnåle, som tilfaldt: Jacob Keimer og Kasper Gleie (150 kampe), Jan Larsen (200 kampe) og Teddy Pedersen (300 kampe).

Cliff-Pokalen, der uddeles til en, som har ydet en særlig indsats for klubben, gik i år til Claus Tage Jensen, der har ydet et stort arbejde særligt i forbindelse med årets rekord-loppemarked. Yderligere var der en gave til Bjarne Nielsen for det store arbejde, han yder i forbindelse med hjemmekampene. 

 

 Nyt træningstøj til ungdommen


 

 Solvarme i ØUB