dec 10, 2016

Afslutningsfest 2016


Endnu en fantastisk afslutningsfest i ØUB med højt humør, forrygende taler, uddeling af pokaler, syv kampnåle, gaver og meget meget mere.
Kategori: General
Skrevet af: bruger

Festen startede lørdag den 12. november klokken 18.00 i Øster Ulslev Forsamlingshus og sluttede for de mest udholdende først næste morgen. Jo der var som altid højt humør blandt de deltagende, der blev vidne til, at en lang række af pokaler traditionen tro blev uddelt. For 1.- og 2. holdet hos herrerne blev der uddelt pokaler for sæsonen 2015/2016, hvilket ligeledes gjorde sig gældende hos dame 11-mands. Derimod blev pokalerne i veteran, old boys og dame 8-mands uddelt på baggrund af kalenderåret 2016.

Herre 1. hold -> Fighter & kammeratskabspokal: Jacob Keimer, Fiduspokal: Michael "Dax" Jansen.

Herre 2. hold -> Fiduspokal: Michael "Murer" Jensen.

Træningsflid for hele herresenior: Mads Henriksen

Dame 11-mands -> Træningsflid: Mia Romme og Pernille Wulff, Fighter & kammeratskabspokal: Rikke Rasmussen, Fiduspokal: Michella Sarka.

Dame 8-mands -> Fiduspokal: Pia Jepsen.

Old Boys -> Fiduspokal: Michael "Dax" Jansen.

Veteran -> Fiduspokal: Claus Tage Jensen

Der blev uddelt syv kampnåle, som tilfaldt: Mads Henriksen og Michael "Dax" Jansen (100 kampe), Jimmi Jensen og Michael Jepsen(150 kampe), Morten Pedersen (200) og René Suhr Jensen samt Michael "Murer" Jensen (300)

Cliff-Pokalen, der uddeles til en, som har ydet en særlig indsats for klubben, gik i år til Martin "Manner" Hansen, der dermed modtager pokalen for anden gang. Yderligere var der en gave til Bjarne Nielsen for det store arbejde, han yder i forbindelse med hjemmekampene. 

 Nyt træningstøj til ungdommen


 

 Solvarme i ØUB